Ontdek de mogelijkheden met tenten verhuur

Geef jij binnenkort een feestje? Dan is tenten verhuur misschien wel wat voor jou. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het weer. Je staat bij regen droog en bij erge zon lekker in de schaduw. Het is dus een ideale oplossing om een zorgeloos feestje te kunnen geven.

Verschillende soorten tenten

Voor iedere gelegenheid is er wel een passende tent te vinden. De mogelijkheden van tenten verhuur zijn groot. Er zijn simpele vouwtenten te verkrijgen, maar ook luxe stretchtenten. Als jij een themafeest hebt, kun je ook gaan voor opblaasbare Ierse pub. Met een tent ben je nooit afhankelijk van het weer. Bij slecht weer kun je er lekker in door feesten en bij mooi weer ook. Bij sommige tenten kun je er ook voor kiezen om de zijkant dicht te maken. De tenten kun je ook in verschillende maten huren. Ze beginnen vaak bij een grootte van 3 meter bij 3 meter, maar dat kan oplopen tot 10 meter bij 15 meter bijvoorbeeld. Dus of je nou een grote of kleine tuin hebt, dat maakt niet uit. Er is vast wel een tent die in jouw tuin kan staan. Voor een 50 jarige verjaardag is het ook leuk om een Abraham pop of Sarah pop in de tuin te zetten. 

Soorten poppen

Wanneer iemand zijn of haar vijftigste verjaardag viert wordt er meestal versierd. Er wordt vaak ook een pop in de tuin gezet. Voor een man is dat een Abraham pop en voor een vrouw is het een Sarah pop. Je kunt uit verschillende poppen kiezen. De ene pop kan in een Tiroolse stijl zijn en de andere pop kan op een scootmobiel zitten. Ook kun je een shoppende Sarah pop kiezen. Er zijn dus veel mogelijkheden met het uiterlijk van de pop. Vaak zijn deze poppen heel groot en is het opblaasbaar. Je kunt ook poppen huren als je een bepaald aantal jaren getrouwd bent, maar ook bij een geboorte, verjaardag, pensioen, geslaagd zijn en nog andere feesten.