Vrijwilliger worden

Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers geen Roze Zaterdag.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die mee willen werken aan dit bijzondere evenement. Zin om deel uit te maken van Roze Zaterdag Gouda? Meld je dan via vrijwilligers@rozejaargouda.nl 


Roze Zaterdag vrijwilligers zijn:

•enthousiast, betrokken en gemotiveerd

•beschikbaar op 23 juni 2018 en/of in een korte periode daarvoor of daarna


Roze Zaterdag vrijwilligers krijgen: 

•betrokkenheid bij een bijzonder evenement

•een gezellige sfeer

•eten en drinken (afhankelijk van je dienst)


Wat zijn er voor taken?

 •PR, informatie en gastvrijheid

Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. 

Jouw inzet is bedoeld om de bezoekers wegwijs te maken, te adviseren en hen optimaal van de Roze Zaterdag te laten genieten. Je loopt op 24 juni rond bij verschillende activiteiten of werkt vanuit de informatie-bus of informatiekraam.

In de weken voor 23 juni kunnen vrijwilligers folders verspreiden bij evenementen of op andere drukke momenten in de stad. Ook is hulp nodig voor het distribueren van flyers en programma’s bij tal van plekken in stad en omgeving.

•Programma-assistentie

Op diverse plekken in de binnenstad vinden tal van activiteiten plaats; optredens op podia, een theatrale vaartocht, een informatiemarkt etc. De programma assistenten vangen artiesten, organisaties en gasten op, brengen ze naar de juiste plek of contactpersoon, bieden een helpende hand en zoeken oplossingen voor mogelijke knelpunten. Je bent dus gastvrij en oplossingsgericht. Je werkt samen met iemand die de eindverantwoordelijkheid heeft voor dit programma onderdeel.

•Catering

Voor alle vrijwilligers en programmamedewerkers wordt op Roze Zaterdag goed gezorgd. Ze worden voorzien van ‘een natje en een droogje’. De cateringploeg maakt lunchpakketten, helpt bij het buffet voor het diner en verzorgt ook de koffie, thee en andere bij diverse podia.

•Bouwen

De bouwploeg helpt in de dagen voor en na het festival met de opbouw en afbouw van alle voorzieningen. Denk aan het aanbrengen van versieringen en vlaggen, het zetten van hekken, opbouwen van marktkramen en het ophalen en wegbrengen van materialen. Je kan het zo gek niet bedenken; super gevarieerd en lekker buiten. Op Roze Zaterdag zelf kan je meehelpen allerlei grotere en kleinere logistieke problemen op te lossen.


Aanmelden:
Ben je enthousiast geworden om mee te helpen tijdens Roze Zaterdag? Dan gaan we er samen een mooi feest van maken! Meld je aan via vrijwilligers@rozejaargouda.nl


Jezelf kunnen zijn, wat je seksuele geaardheid of genderidentiteit ook is… dat is in ons land helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Daarom wordt Roze Zaterdag georganiseerd. Om te bouwen aan begrip, tolerantie, respect en participatie.